Wat heb jij gestudeerd?

Ik ben Voeding & Diëitetiek gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en ben in 2014 afgestudeerd. 

Waarom begeleid je niet meer middels losse consulten, zoals voorheen?

De darmen genezen middels voeding is geen quick fix. Het duurt doorgaans een stuk langer dan één of twee maanden om volledig te genezen. Het is ook iets dat blijvende motivatie vereist.

Daarnaast is het zo dat naarmate je geneest en dus meer kunt verdragen, de voeding weer aangepast kan worden.

Omdat ik merkte dat bij de vrouwen die ik voorheen begeleide middels losse consulten de motivatie enorm afzwakte na een paar weken (wanneer ze geen contact met mij meer hadden en dus geen stok achter de deur), besloot ik om te beginnen met het aanbieden van trajecten.

Je hebt bij een traject de mogelijkheid mij de gehele periode al jouw vragen te stellen (middels een aantal telefonische consulten + daarnaast de overige weken schriftelijk). Uit ervaring is gebleken dat dat ook echt nodig is om succesvol en blijvend de voeding aan te passen. 

Na het traject heb je de mogelijkheid losse consulten te nemen indien gewenst. 

Word jij vergoed?

Nee, ik word niet vergoed en heb ook niet de intentie om vergoed te worden. Dat heeft twee redenen:

1) je word als diëtste pas vergoed op het moment dat je een bepaald aantal uren per week werkt (+ je seminars, cursussen en bijscholing volgt). Ik heb er persoonlijk geen interesse in om 16+ uur per week te werken omdat mijn gezin mijn prioriteit heeft. 

2) ik heb in het verleden regelmatig vrouwen kosteloos begeleid met hun darm gerelateerde problemen. Mijn ervaring is dat men niet gemotiveerd is om iets op te volgen waar geen moeite (qua tijd, geld etcetera) voor is gedaan. Dit vind ik dan zonde van mijn tijd en zonde van hun tijd. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in de termijn die aangegeven staat bij het desbetreffende traject betalen. Let op: het gaat om een traject en door te beginnen aan het traject ga je akkoord met het volledige bedrag. 

Ik vind het te duur. Heb je ook iets goedkopers?

Omdat ik wil dat kennis over voeding voor iedereen beschikbaar is geef ik de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

In een traject leer je hoe je de hoofdoorzaak van jouw darm gerelateerde klachten kunt aanpakken. Middels deze kennis te implementeren zijn al tientallen vrouwen (en kinderen) genezen van klachten waar ze op dagelijkse basis last van hebben. Wanneer je het protocol implementeerd zul je - in sha Allah - meer energie hebben en dus veel meer uit jouw dunya kunnen halen. Daarnaast geloof ik zelf dat ziek zijn uiteindelijk ook geld kost.

Wanneer je ervoor kiest om door mij begeleid te worden dan is dat dus een investering in jouw eigen gezondheid, in jouw eigen lichaam, die overigens ook een amaanah is van Allah.

Anders ben je volledig vrij een goedkoper iemand te zoeken; even goede vrienden <3.

Waar kan ik meer lezen over jouw werkwijze?

Ik heb een WhatsApp-groep waarin ik regelmatig audio-lessen, recepten en posts plaats. Stuur mij een berichtje via het contactformulier om in de groep geplaatst te worden.

Kan ik het traject ook op een ander tempo volgen?

Dat is vaak wel mogelijk, geef dit echter wel aan alvorens aan het traject te beginnen. 

Kun je meer dan één persoon uit hetzelfde gezin begeleiden middels één traject?

Ja, dat kan zeker. Mochten de consulten langer worden dan komt er 10 per extra kwartier bij.

Mijn ervaring is echter dat daar over het algemeen geen extra tijd voor nodig is, vanwege het feit dat de tijd van de consulten al ruim zijn ingepland. 

Heb jij Instagram of andere sociale media?

Nee, daar heb ik geen tijd voor. Mijn focus ligt echt op de vrouwen die ik begeleid en ook het vergaren van nieuwe kennis. 

Wat kunnen we van het membership verwachten?

De hoofdoorzaak van darm gelerateerde problemen genezen is iets dat veel tijd, doorzettingsvermogen en motivatie vereist. Mijn ervaring is dat veel vrouwen de motivatie verliezen nadat het traject erop zit. Dit is zonde, want waarschijnlijk voel je je veel beter wanneer je je houd aan het protocol.

Om die reden heb ik het membership opgezet: het membership is een plek waar we elkaar kunnen motiveren, van elkaar kunnen leren, waar we praktische tips kunnen uitwisselen, waar we met elkaar succesen kunnen delen en waar vragen gesteld kunnen worden.

Daarnaast is er elke maand een nieuw thema, waarover je een kwalitatief goede video of E-book kunt verwachten. Tot slot is er ook nog elke maand een live Q&A of een uitgebreide kookvideo. 

Aangezien je al door het protocol bent heengedaan en in principe al beschikt over de theoretische informatie, is dit membership echt gericht op het volhouden van het protocol. Daarnaast is de informatie die je van Umm Meryem leert middels het maandelijke thema nieuwe, uitgebreide informatie die het genezingsproces tot een hoger level kan tillen, in sha Allah.

Op welk platform bevindt het membership zich?

Het membership bevindt zich op een prachtig forum genaamd Huddle.

Waar ik in het verleden me voornamelijk focuste op de inhoud, heb ik nu geprobeerd de leeromgeving aangenaam voor het oog te maken. Ook zullen de video's van betere kwaliteit zijn.

Zit ik ergens aan vast of is het membership maandelijks opzegbaar?

Je betaald elke keer voor één maand en zit dus nergens aan vast.

Wat zijn de thema's die voorbij zullen gaan komen?

De thema's zullen heel divers zijn.

In september is het thema bijvoorbeeld 'Back To School', gericht op het protocol vol te kunnen houden op school (of op je werk). 

Wanneer je eenmaal deelneemt aan het membership heb je ook zelf de mogelijkheid een thema voor te stellen.

Hoe betaal ik?

Je betaalt middels een tikkie die je van mij zult ontvangen aan het einde van de maand (of anders middels een bankoverschrijving, indien je niet in Nederland woont). 

Indien de betaling is ontvangen dan word je aan het begin van de maand (2 dagen na de betaling, dus) toegevoegd. 

Wat kost het membership per maand?

Voor de steun, motivatie, maandelijkse Q&A's et cetera betaal je 20 per maand.

Is het membership een vervanging voor een na-consult?

Je kunt in het membership een topic openen en daarin je vraag stellen. Indien je wilt dat ik je vraag beantwoord dan dien je je eigen situatie zo duidelijk mogelijk uit te leggen, zodat ik je goed helpen en adviseren (en wellicht leren er andere vrouwen van jouw situatie + hebben ze nog praktische tips voor je).

Ik ben overtuigd; dit is net wat ik nodig had! Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan enkel via de mail. Stuur een mailtje naar Guthealing@outlook.com onder vermelding van 'Aanmelden membership'. Noteer in deze e-mail duidelijk je naam.

Houd je e-mail in de gaten voor de verdere stappen (deze ontvang je eind augustus).